Nämdödagen - bakom kulisserna

Att arrangera och driva ett heldagsevenemang för flera hundra personer är en rätt stor sak för en liten förening som vår. Redan i april träffas vi för att börja planera årets evenemang. Vi tar tacksamt emot all hjälp vi kan få så tveka inte att höra av dig om du är intresserad av att hjälpa till.

Det riktiga arbetet startar veckan före med arrangemang kring vår insamling till loppmarknad, möbelförsäljning och auktion. Detta sker lördagen innan Nämdödagen. Om du har saker du vill bidra med, men inte har möjlighet att själv lämna dina fynd till Sand, kan vi hjälpa till med transporter för större prylar. Kontakta Nämdödagsgruppen för mer information.

Under Nämdödagen serveras mat och dryck för cirka 700 personer vilket kräver stora förberedelser. Köksbesättningen börjar arbeta på torsdagen och slutar när festen är över. Om du är intresserad av att ställa upp några timmar för att hjälpa oss i köket eller restaurangen så kontakta Nämdödagsgruppen.

Det finns många andra sätt att hjälpa till såväl före som under och efter evenemanget. Även om det är mycket arbete för att arrangera Nämdödagen så har vi framförallt väldigt roligt när vi jobbar tillsammans. Vi bidrar dessutom till att skapa en minnesvärd dag i bygden, för bygden och av bygden.

Om du har eget hantverk som du vill sälja på Nämdödagen så finns marknadsstånd att hyra för en mindre summa.

Nämdödagsgruppen

Göran Görsson
Organisation och logistik

Eva Eldebrink
Administration och ekonomi

Clare Lindstrand
Catering och marknadsföring

Axel Lindstrand
Platsinstallation

Vill du komma i kontakt med oss?

Hör av dig på es.fb1600102961hodma1600102961n@neg1600102961adodm1600102961an1600102961